Nordlys & Reinslede

Dato: Søndag 1 nov 2020 - onsdag 31 mar 2021 Vis kart

Knitrende snø og klar himmelen opplyst av de grønne bølgene fra Nordlyset nytes best fra en slede forsiktig trukket av et reinsdyr, er et ekte vintereventyr, som vi vil gjøre vårt beste for å gi deg på denne turen.

Vi er stolte av å kunne tilby deg muligheten til å bli bedre kjent med den samiske kulturen og bli med på en hyggelig og morsom reinsledetur i den vakre nordnorske natur.

Samene er urbefolkningen i nord. Vår samiske guide vil at du skal bli kjent med hans kultur - fortid, nåtid og fremtid - gjennom å smake tradisjonell samisk mat, se og lære om samiske gjenstander og høre fortellinger og joik (tradisjonell samisk sang).

Som den eldste kjente formen for transport i nord og sentral del av den samiske kulturen, er en reinsledetur en viktig del av opplevelsen. Turen foregår som et "raid", med reinsdyr og sleder bundet sammen i en lang rad, ledet av ledereinsdyret.

Ved å ta del i denne kveldsutflukten, håper vi du vil bli sjarmert av reinen og elske våre milde men nysgjerrige og pelskledde venn like mye som oss. Reinen er vår sanne helt i Arktis.

* Hvis forholdene endres, forbeholder vi oss retten til å endre varigheten og lengden på reinsledeturen.

Inkludert: Samik guide, transport (30 min hver vei), varm vinterdress og sko, tradisjonelt samisk måltid, varm og kald drikke
Varighet: 4 timer
Antall deltagere: 2-48
Nivå:Lett / familie
Ikke tilpasse for rullestolbrukere.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

i det nærliggende området


Ingen resultater
Build: 10.08.2020 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7703.cbischannel-24094.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails