Midnattssol fotosafari med RIB

Dato: Lørdag 11 jul 2020 - fredag 31 jul 2020 Vis kart

Midnattssol fotosafari med RIB

I nord går sola aldri ned om sommeren, og det må jo bare utnyttes til fulle. Bli med på spennende fotosafari!

De lange, blanke sommernettene i nord gir et lys som må oppleves for å forstås. Ikke minst gjør dette lyset seg utrolig godt på bilder. Nå kan du bli med på en nattlig fotosafari med RIB rundt de vakre øyene som omgir Tromsø. Her flytter vi oss i god fart fra kremplass til kremplass og legger til rette for en hel samling av blinkskudd - magiske blinkskudd.

Turen tar tre timer, og ruta går gjennom Kvalsundet til øymylderet rundt Gåsvær, Musvær og Risøya. Her ligger hundrevis av øyer, holmer og skjær rett ut mot storhavet, noen av dem med flotte sandstrender. Måse, tjeld og skarv hører hjemme her ute, og havørna sirkler gjerne over matfatet. Ofte ser man lunden flakse frenetisk i bølgedalene, eller selen titte tilbake til oss i ei lun vik. Siden dette er ville dyr, kan ingenting garanteres. Sjansene er likevel store for å se mange ulike arter.

Midnattssol over havet
Mot nord, ved Sandøyas 427 meter høye topp, henger midnattssola gyllent over havet på klare sommernetter. Selv om himmelen er skyet og stålgrå i Tromsø, er det ofte opplett her ute, og sola titter fram. Rydd plass på minnekortet og gjør klar for en storm av likes på Facebook og Instagram!

Praktisk informasjon om fotosafari:
• Du får utdelt varme klær og sko
• Kaffe, te og muffins holder humøret og blodsukkeret oppe
• Det kjøres i høy fart fra Tromsø, mens turene ute i skjærgården går i bedagelig sightseeingfart
• RiB-turer passer for mennesker med full førlighet over 140 cm kroppshøyde. Er du i tvil, spør!
Nyt det unike kveldslyset og bestill din nattlige fotosafari.

Varighet: 3 timer (2 timer i RIBen)
Antall gjester: 1-12
Vanskelighetsgrad: Middels
Minimum høyde 140 cm

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:

Om denne aktiviteten

i det nærliggende området


Ingen resultater
Build: 08.07.2020 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7703.cbischannel-24094.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails