Arctic Fjordsightseeing med minibus

Dato: Onsdag 1 sep 2021 - torsdag 31 mar 2022

Arctic Fjordsightseeing med minibus

 

Vi elsker naturen her i nord og ønsker å dele vår lidenskap med deg. Derfor har vi designet denne turen der vi tar deg med til de naturskjønne områdene utenfor sentrum og utforsker fjordene i det arktiske landskapet rundt Tromsø. Møteplassen for denne turen er på Pukka Travels basecamp i Tromsø sentrum, her vil du møte din guide for dagen, og etter en kort intro vil dere starte turen som foregår i våre komfortable minibusser.

Fjordene, vikene, bygdene og de hvite strendene utenfor Tromsø er et fantastisk vakkert område som vi elsker å utforske med reisende fra hele verden. Fordelen med å dra ut i naturen på denne måten er at du vil være sammen med en kunnskapsrik guide i en mindre gruppe, der du får du mulighet til å lære om området og stille spørsmål.

Turen er lagt opp til å være en komfortabel tur, og vi reiser utover med moderne og varme minibusser. Vi har i tillegg varme kjeledresser og sko så du holder deg varm selv om det er kaldt ute. Vi har funnet ut at mange reisende vil ut av byen og oppleve den vakre naturen i området, men det er ikke alltid like lett når man ikke er kjent i området. Vi har designet denne turen for å kunne vise deg de mest spesielle områdene, fjordene og stedene i en komfortabel og genuin setting, Guidene våre kjenner området godt og brenner for å vise deg rundt og fortelle historiene til tilhører området og menneskene her.

Det vil bli servert kaffe/te og et lett måltid på et av våre favorittsteder i løpet av turen. Om du er interessert i fotografering kan du låne en tripod gratis og du vil ha god tid til å få de gode bildene. Etter turen har du tilgang til vår lounge i Tromsø sentrum, her kan du lade kameraet og planlegge dine neste “gylne øyeblikk” her i det arktis.


Følgende er inkludert:

– Meeting point in central Tromsø
– Access to our Basecamp Lounge before your tour
– An introduction to the schedule & route
– Certified driver and guide
– Complimentary tripod rental for the duration of the tour
– Light picnic and premium coffee/tea at beautiful camp spots
– Snacks, nuts & chocolate bar
– Heated minibus with comfortable pillows & blankets
– Warm suits to be comfortable in the Arctic climate
– Extra blankets, gloves and hats for being outside

Vis mer

Bestill nå

Build: 10.06.2021 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7703.cbischannel-24094.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails