Fjordekskursjon med RIB

Adresse: Prostneset Samuel arnesens gate 5, 9008 Tromso Dato: Torsdag 19 des 2019 - mandag 15 mar 2021 Vis kart

Adresse: Prostneset Samuel arnesens gate 5, 9008 Tromso

Å utforske de arktiske fjordene er en fantastisk opplevelse som bør oppleves når du er så langt nord. Vi har designet denne morsomme, adrenalinfylte turen som også inneholder sightseeing og historie.

Det er mye å utforske utenfor Tromsø og dyrelivet i fjordene er noe helt spesielt. Denne turen er en rimelig, rask og spennende måte å se fjordene på sammen med en av våre erfarne skippere.

Tromsø er kjent for sin vakre natur, yrende marine dyreliv og vakre fjorder utenfor byen. Det som ikke alle er klare over at det er mange historiske punkter rundt Tromsøya og på denne turen kan du lære om vikinger og tidlig urbefolkning. Her har mennesker levd og høstet av havet i over 10 000 år.

Denne turen er den perfekte kombinasjon av spenning og en kort intro til noen av de historiske hendelsene rundt Tromsø og ikke minst en sjanse til å oppleve dyrelivet i fjordene på nært hold. Med RIB som transportmiddel får du med deg de mest interessante stedene på en effektiv måte, samtidig som du får oppleve spenningen av å kjøre i opp til 45 knop. Vi ser ofte dyreliv som havørn, niser eller sel.

Sesong: Daglig fra 1.juni 2019 til 31.03.2020

Ta med: Varme sko, lue, skjerf og votter.

Inkludert:
• Gøy kjøring, sightseeing og fart opp til 45 knop
• Lær om urbefolkning og tidligere historiske hendelser i området
• Ta bilder og still spørsmål. Det er lagt opp til 4-6 stopp der guiden vil fortelle litt om stedet.
• Varme klær og alt sikkerhetsutstyr er selvfølgelig inkludert. Vi har også varme sko og briller for å sørge for at du er så komfortabel som mulig.
• Kaffe, te og kake i varme lounge etter turen

Varighet: 2 timer
Antall gjester: 2 - 12
Vanskelighetsgrad: Middels. Aldersgrense 12 år. Barn under 14 år kun i følge med voksne. Turen egner seg ikke for personer som er gravide, har rygg- eller hjerteplager og er i dårlig fysisk form.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7703.cbischannel-24094 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails