Øko-Fjord Vandring & Tesla

Adresse: Pukka Travels Office in Prostneset Samuel arnesens gate 5, 9008 Tromsø Dato: Torsdag 29 okt 2020 - onsdag 31 mar 2021 Vis kart

Adresse: Pukka Travels Office in Prostneset Samuel arnesens gate 5, 9008 Tromsø

De arktiske fjordene gir et levende landskap for de som ønsker å være i ett med naturen.

 

Blandingen mellom hav og fjell er et unikt trekk ved denne regionen. På denne fjordutflukten, benytter vi en miljøvennlig måte å komme til fjellene i en Tesla Model X. Guiden vil ta deg med på et fjell å vandre eller utforsk en fjord.

Denne utflukten passer om du ønsker å trene litt eller ikke. Dette er en fotogen tur med episk natur tilpasset familie, fotografer og eventyrere. Med kjærlighet for natur, miljø og nordnorsk landskap kombinerer denne turen med beste fra begge verdener.

Før turen møtes vi på basen i Tromsø sentrum for en rask orientering og oversikt over området vi skal utforske sammen. Dagens mål er avhengig av værforhold og treningsnivået i gruppen.

Hva du kan forvente på denne turen:
● En skreddersydd tur for deg: Vi vil velge en tur eller fjordutflukt basert på dine ønsker og behov. Med mange turer og naturskjønne områder å velge mellom, kan vi velge noe med havutsikt, fjellutsikt eller begge deler.
● Miljøvennlig tur: C02-utslippsfri
● En frisk og sunn lunsj: Det er viktig å holde energinivået oppe mens du er på fjellet, og derfor vil vi servere en lett lunsj underveis.

Sesong: 1.juni til 31.oktober 2020

Ta med: Varme klær, tursko og solbriller

Inkludert:
• En kort introduksjon til vår Tesla Model X
• Komfortable sitteplasser og utvidede vinduer for optimal visning
• Sertifisert sjåfør og guide
• Utstyr (støvler, staver og truger om nødvendig)
• Lett piknik, drikke og varm premium kaffe / te på vakre stede

Antall gjester: 4-6
Varighet: 5 timer
Nivå: Lett/Medium

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktiviteten

Telefonnummer (booking)
+47 99371010
Duration
5 timer
Build: 23.11.2020 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7703.cbischannel-24094.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails