2 timer privat Fjordtur med RiB

Adresse: Kirkegata 1, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Kirkegata 1, 9008 Tromsø

Morsom og adrenalinfylt RIB-tur for spennende
sightseeing og historie rundt Tromsø

 

Det er mye å utforske utenfor Tromsø og dyrelivet i fjordene er noe helt spesielt. Denne guidede turen er en rimelig, rask og spennende måte å se fjordene på sammen med en av våre erfarne skippere.

Tromsø er kjent for sin vakre natur, yrende marine dyreliv og vakre fjorder utenfor byen. Det som ikke alle er klare over er at det er mange historiske punkter rundt Tromsøya. Her har
mennesker levd og høstet av havet i over 10 000 år, og på denne turen kan du lære om vikinger og tidlig urbefolkning.

Denne turen er den perfekte kombinasjon av spenning og en kort intro til noen av de historiske hendelsene rundt Tromsø, i tillegg får du sjansen til å oppleve dyrelivet i fjordene på nært hold.

Med RIB som transportmiddel får du med deg de mest interessante stedene på en effektiv måte, samtidig som du får oppleve spenningen av å kjøre i opp til 45 knop. Vi ser ofte dyreliv som havørn, niser eller sel. Muligheten til å oppleve dette, i kombinasjon med høy fart og guider som alltid gir 100% av seg selv har gjort denne opplevelsen til en favoritt blant våre gjester.

Vi desinfiserer utstyret før og etter hver tur. Under turen vil det bli tid til å ta bilder og stille spørsmål når vi stopper ved forskjellige områder. Du vil ha ditt eget sete og skap til å oppbevare personlige eiendeler i på turen.
Skipperne våre er godt oppdatert på risikoen ved COVID-19, og vil holde minimum 1 meters avstand til alle passasjerer. Personer med luftveissymptomer eller feber kan ikke delta på denne turen.

Nedenfor kan du se en liste med forslag for områder vi kan besøke. Før start vil skipperen din vil presentere potensielle ruter basert på dagens værforhold og sammen med skipper kan du ta en beslutning basert på vær & vind og humør for dagen. De foreslåtte destinasjonene er væravhengige, og det er kanskje ikke mulig å besøke alle destinasjoner på en tur. Listen bør
leses som forslag og alternativer for inspirasjon.
TROMSØ - 2 TIMER:
● Håkøya
● Ryøya
● Rystrømmen
● Grindøya
● Håkøybotn
● Ramfjord
● Kvalsundet
● Tønsvika
● Tromsø round trip

Sesong: 15.juni til 31.august 2020

Ta med: Varme klær og sko. Snack og drikke om ønskelig.

Inkludert:
● Profjesonell skipper
● Privat RIB tur
● Redningsvest & flytedrakt for kjølige dager

Antall gjester: 1-12
Varighet: 2 hours
Nivå: Moderat. Minimumshøyde 140cm. Ikke egnet for personer med ryggproblemer.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer (booking)
47 99371010
Telefonnummer
+47 993 71 010
Duration
2 timer
Fasiliteter
Grupper
Pris fra
6500 NOK
Prisinformasjon
NOK
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7703.cbischannel-24094.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails