Best Bevarte Hemmelighet: Isfiske

Adresse: Radisson Blu Hotel Sjøgata 7, 9008 Tromsø Dato: Torsdag 1 mar 2018 - fredag 27 apr 2018 Vis kart

Adresse: Radisson Blu Hotel Sjøgata 7, 9008 Tromsø

På vår isfisketur får du muligheten til å være med på en av de mest populære vinteraktivitetene for fastboende i Nord-Norge. Turen starter med en flott kjøretur mellom fjell og vill natur. Ved enden av veien får du også den beste utsikten over de majestetiske Lyngsalpene.

Ikke langt unna Tromsø i en skjult dal og fjord, vil du finne et arktisk paradis som fortsatt i stor grad er uberørt. Det er her vi tilbyr deg Tromsøs best bevarte hemmelighet, som består av den beste nordnorske gjestfriheten og varmen på slutten av veien, hvor naturen er på sitt villeste og beste.

Vi utstyrer oss med isbor og isfiskeutstyr og går ut på den frosne innsjøen omgitt av vill og svimlende natur. Vi borer et hull i isen og venter tålmodig på at fisken skal bite, mens vi skuer ned i hullet, fjerner is og lar tankene vandre.

Kle deg varmt, slik at du har best mulig sjanse for å være lenge på isen og få fisk. Selv om fisken ikke biter, er dette uansett en fascinerende opplevelse. Vi serverer varm drikke og snacks på turen.

Dette er et godt valg for de som ønsker å utforske mer og oppleve vill natur og den nordnorske elementer på sitt beste på en frossen innsjø i midten av nesten ingenting.

Velkommen til vår best bevarte hemmelighet

Ta med varme klær, sko, lue, votter og skjerf

Hentetid og sted: Kl. 10:00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei), lokalt vertskap, isfiskeutstyr, snack, varm og kald drikke
Antall gjester: 2 - 16
Vanskelighestgrad: Lett
Aldersgrense: 12 år. Ikke rullestoltilpasset.

Show more

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten