A Night Walk on the Wild Side - en fottur på Kvaløya

Vis kart

Har du noen gang ønsket å se solen som aldri går ned? Hva med å nyte utsikten over majestetiske fjorder og fjell? Her oppe kan du få både i pose og sekk.

Bli med og gå en fottur med i lyset under den arktiske sommernatten og opplev naturen litt nærmere. Villmarken er rett rundt hjørnet!

Hvis du ønsker å utforske, komme nærmere naturen og blir belønnet med en fantastisk utsikt fra et høydepunk, kan dette være turen du leter etter. På denne lette fotturen opp et lite fjell vil du være i stand til å børste støvet av skuldrene, puste inn frisk luft og bli overrasket av hva dette landskapet har å tilby... alt dette i de varme fargene fra en endeløs solnedgang.

Deltagere må bruke trenings- eller fjellsko. Den fysiske tilstanden til deltagerne varierer og turen justeres i vanskelighetsgrad etter gruppen. Målet er at alle nyter fotturen og har det gøy!

Mandag, Onsdag, Fredag og Søndag (andre dager på forespørsel)

Hentetid og sted: Kl. 20:00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transport, guide, ryggsekk med hjemmelaget matpakke, kjeks & drikke, sitteunderlag, kikkert, kamerastativ, bilder fra turen, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 4-5 timer
Antall deltagere: 2-15
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Om denne aktiviteten