Hvalsafari med RIB

Adresse: Radisson Blu Hotel Sjøgata 7, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Radisson Blu Hotel Sjøgata 7, 9008 Tromsø

Spennende, rask og hyggelig hvalsafari med RIB for å føle elementene og se og lære mer om noen av verdens største pattedyr i et fantastisk arktisk landskap.

VENNLIGST MERK AT PGA AV ENDRINGER I HVALENES VANDRINGSMØNSTER DENNE SESONGEN, KAN TUREN VARE OPP TIL SYV (7) TIMER OG MYE AV TRANSPORTEN VIL FOREGÅ MED KATAMARAN, FOR Å GI DEG BEST MULIG SJANSE FOR Å SE HVALENE.

Fra oktober til februar besøker hvalarter som knølhval, spekkhogger, nise og noen ganger også finhval kysten utenfor Troms for å spise sild. Du er invitert til å oppleve dette fantastiske eventyret sammen med oss i vår RIB. Denne typen båt gjør det mulig å komme svært nær hvalene. Lukten og de visuelle inntrykk er spektakulære.

Havørn, fiske/akvakultur og vakre fjorder legges til som bonuser når vi reiser ut til hvalene.

Vi møtes på Radisson Blu Hotel, hvor vi kler oss varmt og får informasjon om sikkerhet, turen og hvalene. Avhengig av værforhold og skipperens vurdering kan denne turen deles i to med en del på RIB og en annen del på katamaran, med bytte av fartøy til sjøs.

* Vær oppmerksom på at hvalobservasjoner ikke kan garanteres.

Ta med: Varmt ullundertøy, sokker, lue og votter, varm jakke og varme sko

Sesong: 21.oktober 2017 - 4.februar 2018

Hentetid og sted: Kl. 08:45 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transport med RIB og noen ganger i kombinasjon med katamaran, kunnskapsrik guide, vinterdress, sko og slalåmbriller, sikkerhetsutstyr, varm drikke og kjeks
Varighet: 3-7 (!) timer
Antall gjester: 2 - 24 (12 personer per RIB)
Nivå: Middels
Aldersgrense for gjester som reiser alene: 14 år. Barn mellom 12 og 14 år kun sammen med en voksen. Aktiviteten er ikke egnet for barn under 12 år, gravide, gjester med rygg- og hjerteproblemer og andre fysiske utfordringer.

Vis mer

Om denne aktiviteten