Midnattssoltur med RIB

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø

Å ha mulighet for å beundre midnattssola til havs, med alle sine vakre røde, oransje og gule farger, er en magisk opplevelse. Vi tilbyr denne morsomme og spennende opplevelsen til sjøs for de som søker spenning og naturelsker

Å se sola, byen, fjellene, fjordene og det naturskjønne arktiske landskapet med båt er en fantastisk måte å utforske Tromsø-området på, mens moroa og spenning med å reise med RIB legger til en ekstra dimensjon.

Få nærkontakt med det lokale dyrelivet, som kan omfatte nise, havørn, sel, fugler og mer. Dette er en fantastisk opplevelse for fotoentusiaster og alle som liker litt art og spenning. Vi utforsker omgivelsene til Tromsø-fjordene, avhengig av værforholdene.

Vi møtes på Radisson Blu Hotel, hvor kapteinen informerer deg om turen, gir sikkerhetsopplysninger og sørger for at du kler deg riktig for forholdene med termiske drakter, sko, balaklava og beskyttelsesbriller.

Deretter går vi ca 100 meter til brygga, der vi går ombord på båten.
Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg en spennende og annerledes opplevelse til sjøs.

Denne turen gir gode muligheter for fotografering, så ta med kameraet ditt.

Sesong: Daglig fra 18. mai til 31. juli

Ta med: Varme klær og sko, solbriller og kamera

Avgangstid og sted: Kl. 22:00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transport med RIB, erfaren guide / kaptein, varm termisk drakt, balaklava, votter og beskyttelsesbriller
Varighet; : 2-3 timer
Antall gjester: 2-24 (12 gjester per RIB)
Nivå: Middels
Aldersgrense for mindreårige gjester som reiser alene: 14 år. Barn mellom 12 og 14 år må ledsages av en voksen. Turen er ikke egnet for barn under 12 år eller gjester som er gravide, har hjerteproblemer, ryggproblemer eller begrenset fysisk evne.

Vis mer

Om denne aktiviteten