Best Bevarte Hemmelighet: Midnattssoltur og Samisk kultur

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø Dato: Mandag 3 jun 2019 - mandag 15 jul 2019

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø

Denne turen fokuserer på å se midnattssol og lære mer om samisk kultur. Turen inkluderer en introduksjon til kystsamisk kultur gjennom historier og interessante kulturminner på vår fjelltur for å se om midnattssola skinner over Lyngsalpene.

Ikke langt fra Tromsø, i en skjult fjord, finner du et arktisk paradis. Det er her vi tilbyr Tromsøs best bevarte hemmelighet, bestående av den beste nordnorsk gjestfriheten og varmen på slutten av veien, der naturen er på sitt flotteste.

Turen starter med en naturskjønn kjøretur mellom fjord og fjell. Ved ankomst til startpunktet for vandreturen vil guiden oreitnere om turen og også fortelle spennende historier om den sjøsamiske kulturen i omrdået. Deretter går vi på lengre tur mot fjellpasset, der du får en fantastisk utsikt over noen av de høyeste toppene i Nord-Norge, Lyngsalpene, som bader i den gyldne gløden fra midnattssola.

Dette er en tur, med middels vanskelighestsgrad, men du vil bli rikt belønnet for innsatsen din. Vi stopper under turen for å undersøke interessante og unike samiske kulturminner, nyte naturen, ta bilder og lære mer om vårt magiske sted og det arktiske miljøet. Under en lengre pause serverer vi varm drikke og snacks.

Tidsplan: 21.00 avreise Tromsø, 22.00 ankomst startpunktet for vandreturen, 22-22.30 Kort tur til den gamle sameleiren, 23.00 Lengre vandring til fjellpass for utsikt over Lyngsalpener, 01.00 Tilbake fra vandreturen og avreise for Tromsø, 02.00 Ankomst Tromsø.

N.B: Midnattsola er synlig fra 18. mai til 25. juli

Velkommen til vår best bevarte hemmelighet.

Sesong: Mandag, tirsdag, torsdag 1.juli til 15.juli 2019. For andre dager eller grupper, vennligst ta kontakt.

Ta med: Varme klær og tursko, lue, hansker og solbriller

Avgangstid og sted: 20:00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei), guide, lokal matbit, varm og kald drikke
Antall gjester: 4-8
Nivå: Middels
Aldersgrense: Fra 12 år. Ikke egnet for rullestolbrukere

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten