Best Bevarte Hemmelighet: Samisk kultur, natur og lokal mat

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø

Denne turen som fokuserer på samisk kulturen, natur og lokal mat, inkluderer en introduksjon til kystsamisk kultur gjennom historier og interessante kulturminner på en enkel vandretur omgitt av forfriskende natur, etterfulgt av lokal mat og historier i leiren med utsikt over de fantastiske Lyngsalpene.

Ikke langt fra Tromsø, ved en nydelig fjord, finner du et arktisk paradis. Det er her vi tilbyr Tromsøs best bevarte hemmelighet, bestående av den beste nordnorsk gjestfriheten og varmen på slutten av veien, der naturen er på sitt vakreste.

Ved ankomst i den ville og vakre Nakkadalen, besøker vi en tidligere sameleir og lærer litt om samisk historie. Vi legge ut på en lett og morsom vandretur omgitt av skarpe og spisse fjell. Vi stopper under turen for å undersøke interessante og unike samiske kulturminner, ta bilder og lære mer om vårt magiske sted og det arktiske miljøet.

Vi fortsetter til leiren vår med utsikt over fjorden og Lyngsalpene, hvor du vil bli servert lokal fiskesuppe, en lokal snack og varm drikke. Vi vil også vise deg hvordan du lager et ordentlig leirbål og introdusere deg til lassokasting.

Tidsplan: kl 10:00 Avreise Tromsø, kl 11:00 Nakkadalen, kl 11-12. Kort tur til den gamle samieleiren kl 12:30 Mat og aktiviteter, kl. 14:00 Avreise Tromsø, kl. 15:00 Ankomst i Tromsø.

Sesong: På forespørsel i perioden 15. juni til 15.juli & 15.august til 30. september 2018

Velkommen til vår best bevarte hemmelighet.

Ta med: Varme klær og tursko, lue, hansker og solbriller

Oppmøtetid og sted: Kl. 09.45 ved Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei), guide, varm fiskesuppe, lokal snack, varm og kald drikke
Antall gjester: 4-15
Nivå: Lett
Aldersgrense: Fra 4 år

Vis mer

Om denne aktiviteten